yogaweekend

Leef je blijdschap

Een yogaweekend om je hart te openen en je levensvreugde te laten stromen! Live your bliss!

datum nog vast te stellen, indien mogelijk op Helioscentrum Heerde  (voor een impressie: klik hier)

Blissful yoga
Verwen jezelf met een weekend vol yoga en plezier van vrijdagavond 19.00 uur tot en met zondagmiddag 16.00 uur. We doen yogasets voor het hart, zingen mantra’s, maken een yogawandeling door de prachtige natuur, mediteren buiten op iets dat ons in ons hart raakt en bovenal genieten we van ons lichaam, van onze ervaringen, van elkaar en van het overheerlijke, vegetarische en biologische eten op topniveau. Op zaterdagochtend beginnen we vroeg met een sadhana (voor wie wil!)

Helios
Helios is een prachtig spiritueel centrum met 7000 m2 groen eromheen. In mei is het er prachtig met bloeiende appelbomen en veel stille meditatieplekjes om je even terug te trekken. Met mooi weer kunnen we buiten in de boomgaard eten en yoga doen! De workshopruimte is een grote, bijzonder mooie Finse Kota met een hele fijne energie. Slapen doen we in kleine slaapplaatsen verspreid over het terrein of in de grote boerderij of in de verbouwde stallen. Kijk eens op helioscentrum.nl

Praktisch

  • Het weekend is op basis van volpension met 2x ontbijt, 2x lunch en 1x diner. Tussendoor is er koffie en thee en lekkers.
  • Je slaapt in een tweepersoonskamer, maar voor een kleine meerprijs boek je een éénpersoonskamer. Toilet en douche zijn op de gang. Op de website van Helios vind je veel foto’s van de kamers.
  • Je neemt zelf beddengoed en handdoeken mee (of huurt dit voor €7,50).
  • Taken als thee halen, tafels dekken en afruimen doen we gezamenlijk.

Prijs
Dit all-in yogaweekend kost € 279,- per persoon (*dit bedrag is een richtlijn, zie hieronder)
Voor een éénpersoonskamer betaal je € 10,- per nacht meer.

Heb je interesse? Mail me dan en ik houd je vrijblijvend op de hoogte. Samen bepalen we welk weekend het beste uitkomt en daar zoek ik een passende locatie bij. Hopelijk op het Helioscentrum, maar mocht dat het gewenste weekend volgeboekt zijn, dan zijn er nog diverse andere prachtige centra waar we verwend worden en heerlijk yoga kunnen doen. *De prijs van het weekend hangt uiteraard af van de locatie.

Bij mooi weer yogales buiten
Bij mooi weer yogales buiten